Wat doe ik?

Bij GlobalRize werk ik als online marketeer. Ik beheer onder andere de websites en help om (nog) beter gevonden te worden in Google. 

Als online marketeer houd ik mij bezig met o.a.:

1. Websites

Als we een nieuwe taal starten, dan beginnen we eerst met het opzetten van een Facebookpagina. Zodra deze goed loopt wordt er een website gebouwd. Deze bouw ik. Deze websites moeten natuurlijk ook up-to-date blijven om goed te functioneren. Daarom onderhoud ik ze. Internet ontwikkelt door. Daarom ontwikkel ik de websites ook door. Als er een nieuwe functie bij de website moet komen, probeer ik deze te maken.

2. SEO

Een mooie website is één ding, maar deze moet natuurlijk wel gevonden worden. Eén van de manieren waarop dit kan is door Google. Dagelijkse zoeken grote aantallen mensen via Google naar zingevingsvragen. Door zo hoog mogelijk in de zoekresultaten tevoorschijn te komen, vergroten we de kans dat mensen op onze websites komen. Dit alles met het doel zodat meer mensen Jezus leren kennen.

3. Mentor

Geen onderdeel van mijn betaalde functie, maar wel iets wat ik doe. Online begeleid ik meerdere mensen bij de cursus BiblBasics. Dit vind ik erg mooi om te doen. Het bijzondere vind ik dat ik, gewoon vanuit huis, met mensen over de hele wereld in contact kan komen en het Evangelie kan delen. Digitale zending dus.

Help je mee?

Ik hoop dat je een goede indruk hebt gekregen van het belangrijke werk dat GlobalRize doet en de impact die het heeft. Ook hoop ik dat je enthousiast bent geworden en mee wilt helpen. Evangeliseren doe je namelijk niet alleen, maar samen.

Je kunt helpen als vrijwilliger, voor mij bidden (schrijf je dan in op de nieuwsbrief), of mijn werk financieel ondersteunen (het werk bij GlobalRize is namelijk afhankelijk van giften).

Help je mee?