Doneer

GlobalRize is volledig afhankelijk van giften. De algemene inkomsten zijn niet voldoende om de groei van het werk te financieren. Daarom is een aantal medewerkers (waaronder ik) in dienst op basis van giften, opgebracht door een vriendenkring: een groep mensen die ons financieel ondersteunt.

Op deze manier wordt er in onze financiën voorzien, zodat we ons in kunnen zetten om mensen online te bereiken met het Evangelie.

Wil jij financieel bijdragen?

Met het werk wat de ongeveer 10 betaalde parttime / fulltime medewerkers doen, wordt er een basis gelegd van waaruit de ongeveer 600 vrijwilligers (zoals mentor bijbelcursus, chatmedewerker, en grafisch designer voor de bijbelse plaatjes op social media) hun werk kunnen doen.

Als je mijn werk financieel wilt ondersteunen en wilt helpen om mensen online te bereiken met het Evangelie, kun je onderstaand formulier invullen:

Je kunt je gift ook overmaken op rekeningnummer NL03 RABO 0300 5646 86 ten name van Stichting GlobalRize Nederland onder vermelding van Ondersteuning werk André Scholten

Mocht het mogelijk zijn: wil je mijn werk maandelijks ondersteunen? Dit zodat ik structureel van inkomsten ben voorzien. Een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom.

GlobalRize is een ANBI. Dit betekend dat je jouw giften mag aftrekken van de inkomstenbelasting.